Stambyte Stockholm

Vi tar helhetsansvaret för ert stambyte

Övriga tjänster

Utöver stambyten erbjuder vi även en lång rad tjänster inom badrumsbygge och badrumsrenovering. Stambyte är ett utmärkt tillfälle att passa på att renovera badrummen helt, då man ändå måste genomföra väldigt omfattande åtgärder. Om badrummet är äldre och börjar bli slitet är det i princip alltid en bra idé att göra en fullständig renovering - inte minst för att garantera att fuktspärrar och andra underliggande skikt verkligen hålls intakta.

Energibesparing

Vi hjälper gärna kunden att spara in på energi, något som ligger i tiden i dagens miljömedvetna värld. Vi kan snabbt hjälpa kunden att se resultat genom minskade energikostnader. De energibesparingar vi genomför kan exempelvis vara byte av stamventiler/radiatorventiler. montering av termostatventiler samt noggrann injustering. Vi utför injustering av alla typer av rörsystem. Vi kan hjälpa både bostadsrättsföreningar och villaägare att gå igenom fastigheten och dokumentera fel och brister som finns i värmesystemet.

Ombyggnation

Vi utför även ombyggnationer i olika typer av fastigheter, som villor, butiker, bostadsrätter och även i kontorsmiljö. Det kan handla om allt från ny kylanläggningar i ett kontorskomplex eller en värmeanläggning i ett flerbostadshus. Vi har utfört måga uppdrag åt både mindre och större fastighetsägare. 

Service

Vi utför även mindre serviceuppdrag inom VVS, som exempelvus blandarbyten, läckagesökning och annat. 

 

Vi utför stambyten och andra VVS-arbeten åt BRF:er och privatpersoner!