Om oss

Komplett och personlig service

Vårt företag har många års erfarenhet av att projektleda stambyten i Stockholm. Vi erbjuder komplett och personlig service vid organistaion av ett stambyte och vi samarbetar med ett flertal skickliga underentreprenörer. Dessutom erbjuder vi en rad andra tjänster inom förvaltning.

Vi ser till att hela jobbet blir gjort – alltid med kundens bästa och kvalitet i fokus. Våra kunder finns bland fastighetsförvaltare, byggbolag, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.

Våra medarbetare levererar alltid högklassiga och genomarbetade tjänster med ordning och reda och punktlighet. Dessutom har vi alltid långsiktig hållbarhet i fokus.

Alla hantverkare och entreprenörer som vi samarbetar med är yrkeskunniga och certifierade inom sina respektive fackområden.

Över 50 års erfarenhet

På företaget finns sammanlagt över 50 års erfarenhet av projektledning och vi har genomfört hundratals entreprenader med lyckat resultat. Våra erfarenheter kommer att vara till stor nytta i ditt projekt.

I framtiden ser vi en stor potential att renovera, utveckla och förädla inom först och främst bostadssektorn, men vi tar även projektledningsuppdrag inom samhällsfastigheter, kontor och handel.

Vårt mål är en bekymmersfri förvaltning efter avslutat projekt. Vi vill att alla kunder ska bli nöjda och tipsa om våra tjänster.

Stambyte Stockholm

Tveka inte att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert